De camera is slechts een tool. Het gaat mij om de mens waarop ik de camera richt. Wie is hij/zij? Wat is zijn of haar verhaal?

Je valt zeker op met zo'n door mij gemaakt portret. Op deze site zijn genoeg voorbeelden te vinden van mijn werk.

Een shoot duurt minimaal twee uur (afhankelijk van wensen en kledingwisselingen). Voordat we gaan shooten wil ik eerst graag meer weten over jou als persoon, jouw werk, belangstelling, hobbies enz. Wat zijn jouw verwachtingen? Waar wil je de foto's voor gebruiken? Daar stem ik vervolgens de foto en de bewerking op af. Neem vooral wat persoonlijke spulletjes mee, zoals bijvoorbeeld een muziekinstrument voor als muziek jouw werk of hobby is of voor acteurs op de rol afgestemde kleding.

Op basis van de gemaakte foto's ga ik vervolgens aan de slag. Het bewerken van een foto tot zo'n verhaal apart is een intensief en creatief proces. Ik ga werken met extra lagen, maak van het portret een collage, voeg textures toe enz.

Voor de fine-art print werk ik samen met bedrijven als  Resolutie en Profotonet.

Datum, tijdstip en wensen kunnen we in onderling overleg bespreken.

Een paar tips vooraf

 

Rechten
Ik lever je de digitale bestanden
in hoge resolutie en geschikt voor Linkedin (400x400 px max 4 Mb).


Je mag de foto's niet verkopen of op andere wijze commercieel gebruiken. Ik behoud als creator het in tijd en omvang onbeperkte recht de foto’s te gebruiken c.q. te publiceren.

 

 

 

 

 

 

Neem ook een kijkje bij de Baardmannen en de Waternimfen.

Geinteresseerd? Neem contact op!

 

 

 

MONICA VAN KLEEF-STOMPS ‚óŹ Beeldmaker
T: 010-4610413 / M: 06-48608448 / E: info@monicavankleef.nl