Groen Rotterdam
Het “platteland van Rotterdam” heeft veel mooie natuur te bieden zodat iedere fotograaf zijn/haar hart hier op kan halen. Ik ken mooiste plekjes in en rond Rotterdam waar ik u graag wil rondleiden, zoals natuurlijk de polders, de weide langs de Rotte maar ook het mooie Kralingse bos, het eiland van Brienenoord, de Esch of midden in Rotterdam het Arboretum Trompenburg of het Parkje Schoonoord.

In een ontspannen sfeer alleen of in een klein groepje gaan we wandelen, fotograferen en genieten van de natuur. Lekker onthaasten en nieuwe energie opdoen, is broodnodig in ons hectische bestaan! Tijdens de wandelingen is er volop tijd en gelegenheid om te fotograferen. Ik geef u tips en suggesties voor:

 - het kiezen van geschikte onderwerpen
- het maken van een compositie (camerastandpunt, beeldopbouw)
- het scherpstellen
- het creatief gebruikmaken van het beschikbare licht
- het spelen met de achtergrond

 

Nieuw: Citywandeling Rotterdam
In onderling overleg is het mogelijk een 1 of 2daags programma op te stellen voor een fotowandeling waarbij verschillende interessante locaties in Rotterdam wordt aangedaan, zoals de Erasmusbrug, Rotterdam CS, de Oude haven en de Markhal of juist niet het centrum, maar Crooswijk, Delfshaven of een rondje Hillegersberg.
Geschikt voor fotografen of fotoclubs met interesse voor: straatfotografie, architectuurfotografie en eventueel ook avondfotografie

 

Aanmelden
Heb je er zin in gekregen? Mooi! Je kunt je aanmelden door mij een mailtje te sturen. Ik neem dan z.s.m. contact op om de wensen te bespreken en een datum te prikken.

 

MONICA VAN KLEEF-STOMPS ● InBeeld
T: 010-4610413 / M: 06-48608448 / E: info@monicavankleef.nl