Schrijf in mijn gastenboek
  • Adrie (12 september 2016): Mooie serie over Delfshaven zeg. 04.00-06.00 is haast een Mondriaan (alleen waarom die lange jas?),10.00-12.00 vind ik een hele leuke foto,zij met die plantenspuit en het interieur geeft mooi aan hoe ze zijn, zij een beetje volks en hij wat slordiger.(het haar lijk ook wel spiegelbeeld),14.00-16.00 moest ik gelijk aan 101 dalmatiërs denken,20.00-22.00; de rust die het uitstraal door die voet op het dashboard en de reflectie in de achterdeur is geweldig, goed gezien.(vind ik persoonlijk de beste). Leuk ook om te zien dat er in je laatste projecten steeds meer mensen in voorkomen.
  • Paul van Gaalen (16 juni 2016): Dag Monica, dank voor je aardige reactie op mijn presentatie bij P.I . Het project IJssel was heerlijk om op de rail te zetten samen met met mijn echtgenote. Dan is het leuk om van vakgenoten die dan ook nog echte liefhebbers zijn eea te horen. Het boek zou ook tijdens de fotobeurs aanwezig zijn maar hoorde pas ter plekke dat hij net daarvoor uit uitverkocht was. Volgens de uitgever is de volgende druk per april a.s.weer verkrijgbaar. Leuk overigens dat je een stuk ook bekend voorkomt..... Vriendelijke groeten en veel plezier met je prachtige werk, Paul van Gaalen
  • Marja Olthof (20 augustus 2013): k heb op jouw site gekeken en meisje wat kan je mooi fotograferen. Wat een talent!
  • Nel (20 augustus 2013): Fantastische foto's en je hebt inderdaad de juiste blik vastgelegd. Meestal komt dat er niet uit, als ik ergens op sta. Ik ben er erg blij mee.
  • Machiel Brinkhorst (20 augustus 2013): Door de nieuwsbrief van de deelgemeente kwam ik op het spoor van jouw tentoonstelling. Vorige week ging ik daar even langs. Leuk om naast jouw fotowerk ook jouw schilderijen te zien. Ik zie duidelijk een samenhang, met name het componeren van beelden. Zo te zien hebben we bij de fotoclub pas een klein tipje van de sluier zien oplichten. Ik ben benieuwd wat er gaat volgen. Leuk dat je in de communicatie over jouw tentoonstelling en op jouw website de club noemt. Altijd weer wat extra PR.